Een op maat gemaakt logo ontwerp, dat past bij jouw bedrijf

 

DinD ontwerpt onderscheidende logo’s en huisstijlen voor bedrijven. Of je nu starter bent, ZZP-er of al een tijdje onderneemt.

Een professioneel logo ontwerp schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten en diensten. Een logo is voor jouw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met jouw bedrijf. DinD ontwerpt een logo waarop je trots zal zijn en waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt!

DinD ontwerpt al meer dan 7 jaar logo’s en huisstijlen. In die tijd zijn er meer dan 200 onderscheidende en professionele ontwerpen gemaakt.

logo ontwerp

Waarom kies je voor een logo ontwerp van DinD?

  • Onderscheidend en professioneel logo ontwerp
  • Snelle levertijden mogelijk, binnen enkele werkdagen indien gewenst
  • Onbeperkt aantal wijzigingsronden
  • 1 ontwerper, 1 aanspreekpunt
  • Persoonlijk en eerlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Je krijgt alle gangbare bestandsformaten (eps, ai, pdf, jpg en png)
  • Volledig eigendom, het is jouw logo
  • Alles onder 1 dak: logo ontwerp, huisstijl, visitekaartjes, enveloppen en website

Groter dan het logo ontwerp – de huisstijl

Het logo ontwerp is onderdeel van een groter geheel – de huisstijl. Het belang van een goede huisstijl is erg belangrijk en wordt helaas soms onderschat. Consistent gebruik van jouw logo, lettertypen, kleuren en beeldmateriaal zorgt voor herkenbaarheid en een vertrouwde, professionele uitstraling van jouw bedrijf.

DinD kan voor jouw bedrijf behalve een logo ook de volledige huisstijl maken, die samen met jou overal in jouw onderneming wordt doorgevoerd. Zo zien jouw briefpapier, visitekaartje, advertentie, website en brochure er altijd consistent en professioneel uit.

Het creatieve proces

Hoe ziet het proces eruit waarin jouw logo tot stand komt?

Kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseert DinD al jouw wensen en ideeën over het logo. Er komen vragen over hoe je jouw bedrijf wilt onderscheiden van de concurrenten, wat de kernwaarden zijn. En waarschijnlijk heb je al een idee van wat jouw bedrijf moet uitstralen. Na dit gesprek maakt DinD een vrijblijvende offerte en kunt u rustig nadenken over wat DinD je bied.

Onderzoek

Na akkoord gaat DinD voor je aan de slag! Het begint met onderzoek naar wat jouw concurrenten doen. In sommige branches komen bepaalde kleuren, lettertypes en beeldmerken veel voor. Daar moet je van wegblijven, want anders kun je je niet onderscheiden van de concurrentie.

Ontwerp

DinD maakt een diverse ontwerpvoorstellen. Eerst worden die geschetst op papier, en vervolgens gedigitaliseerd. De beste ontwerpen worden aan jou gepresenteerd. Samen kiezen we een ontwerp, wat vervolgens verder geperfectioneerd wordt. Na de design ronde heb je een onderscheidend logo ontwerp voor jouw bedrijf.

Oplevering

Waar je het logo ontwerp ook voor nodig hebt – website, bedrijfsauto, pand of briefpapier – DinD zorgt ervoor dat je de juiste bestanden krijgt aangeleverd. Je kan gelijk starten met drukwerk, de website en op social media (Facebook, LinkedIn).

Jouw logo of huisstijl door DinD laten ontwerpen?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek? DinD neemt binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen
logo ontwerp